Simsta Residence

0
  • Data publicarii: 09.01.2023
  • Data modificarii: 09.01.2023
  • ID anunt: 145

DE VANZARE TEREN INTRAVILAN ORADEA ZONA CALEA ARADULUI

icon Oradea BIHOR

31€

Prezentare generala

  • icon Suprafata 10778 m²

Descriere anunt

Simsta Residence, propune spre vânzare teren pretabil pentru activități comerciale, industriale, de logistică sau de depozitare, în suprafață de 10.778 mp.

In zona comerciala - industriala Oradea zona Calea Aradului, teren in proprietate privata, in apropiere se afla complex de logistica, hale noi, Showroom-uri, Aeroportul Oradea.

Atat datorita localizarii strategice cat si suprafetei mari cu front stradal generos (62 ml), terenul este ideal pentru dezvoltare comerciala, industriala / logistica.

Astfel, exista posibilitatea construirii unui complex nou de hale, birouri si spatii pentru servicii din zona industriala,  complexe moderne, la standarde europene, adaptat nevoilor clientilor, cu unitati de cazare, hale, statii peco, spalatorie auto, service TIR, parcare auto/TIR, complex de logistica reglementat urbanistic in totalitate,  showroom-uri, Pensiune, etc.

Zona in care este amplasat terenul este extrem de accesibila, drum asfaltat avand conexiune facila cu toate punctele de interes, in apropiere de centre comerciale, sens giratoriu, statii peco, showroom-uri, etc.

Pret: 31 euro/ mp

Adina Miclau

Fiecare anunț este verificat de către specialistii nostri

Contactează agentul pentru o ofertă

Accept prelucrarea datelor cu caracter personal
Suna Agent +40752091965
Whatsapp

Acest site foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si imbunatatirea experientei. Politică privind fișierele cookiesDe acord