Simsta Residence

0
  • Data publicarii: 01.11.2022
  • Data modificarii: 01.11.2022
  • ID anunt: 95

DE VANZARE APARTAMENT ORADEA

icon Oradea BIHOR

87 000€

Prezentare generala

  • icon Suprafata 67 m²
  • icon Camere 3

Descriere anunt

Simsta Residence, propune spre vanzare apartament tip AN, decomandat, finisat superior, compus din:

  1. 3 camere,
  2. 2 balcoane,
  3. 1 bucatarie,
  4. 2 bai unificate,
  5. hol.

Suprafata utila 67 mp, etaj 6/8, langa Profi Dacia/parcare Adrian.

Pozitionarea tuturor ferestrelor este inspre Nord, ceea ce contribuie la mentinerea unei temperaturi mai scazute vara si implicit presupune cheltuieli mai reduse cu racirea.

Avantaje: ferestre termopan Gealan, 1 balcon tip loja izolat si incorporat in camera, 1 balcon izolat si inchis cu termopane neincorporat in camera, parchet laminat trafic comercial, mobilier la comanda nou, proaspat zugravit, camara de alimente incorporata in bucatarie, calorifere schimbate, debara, pat cablu, usi schimbate, ventilatoare in bai, repartitoare caldura si contoare apa cu citire radio, plase insecte, interfon, lift modernizat, zona home-office, usa siguranta. Furnizorul de incalzire si apa calda este reteaua locala de termoficare. Locuri de parcare gratuite suficiente in curtea sau fata blocului.

Se vinde partial mobilat si utilat cu electrocasnice (hota, plita, cuptor Zanussi, frigider Whirlpool, masina de spalat Whirlpool). Se afla in circumscriptia scolii gimnaziale Dacia si a Gradinitei 45. Posibilitate de a-l ocupa imediat dupa cumparare.

Horea Lencar

Fiecare anunț este verificat de către specialistii nostri

Contactează agentul pentru o ofertă

Accept prelucrarea datelor cu caracter personal
Suna Agent +40746241223
Whatsapp

Anunturi Similare

Acest site foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si imbunatatirea experientei. Politică privind fișierele cookiesDe acord